Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 542

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Какво е кюлоти?Ами дамски прашки с дълъг крачол/задругото гуглето/."Заваля сняг и застудя добре,че сложих кюлотите..."Тоя метод не съм го измислил аз,а Блиндо.Аз само го усъваршенствах от мързел.Сега в момента всите са ми присвити на 6р.Как сме си думали ще ги държа с кюлотите 3 цикъла преди да цъфне акацията/А това всеки го знае кога ще цъфне +/- 2-3 дена /След това махам преградната и слагам основа до откритото пило и допълвам с рамки/ако няма/ и примятам крачоля там дето няма пило/вече дивата череща е цъфнала/.Един цикъл преди Акацията отварям и търся излишно пило и повече пчели да направя някой отводка да компенсирам зимните загуби...Аз нямам,но трябва да компенсирамТова всичкото го правя без да ручкам и да губя време.И майки съм виждал и пило всякакво съм виждал.В момента в моите кошери има три метода които са ползвани:
    Метода на найлоня и кюлота и метода на калцуня...
    Ако не ти е харешал тоя сценарий ще напиша друг.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    ...И майки съм виждал и пило всякакво съм виждал....
    Евала!...

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    След това махам преградната и слагам основа до откритото пило и допълвам с рамки/ако няма/ и примятам крачоля там дето няма пило/вече дивата череща е цъфнала/.Един цикъл преди Акацията отварям и търся излишно пило и повече пчели да направя някой отводка да компенсирам зимните загуби...Аз нямам,но трябва да компенсирамТова всичкото го правя без да ручкам и да губя време.И майки съм виждал и пило всякакво съм виждал.В момента в моите кошери има три метода които са ползвани:
    Метода на найлоня и кюлота и метода на калцуня...
    Ако не ти е харешал тоя сценарий ще напиша друг.
    Алоу-у-у-у... Що още ползваш преградна дъска бе? Таз методика е от пантивека ве?Ха-ха-ха-ха... Преградна дъска...
    И кой метод е най-успешен, на найлоня, на кюлотите, на калцуните? Кюлотите какви бяха, мъжки или женски?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Алоу-у-у-у... Що още ползваш преградна дъска бе? Таз методика е от пантивека ве?Ха-ха-ха-ха... Преградна дъска...
    И кой метод е най-успешен, на найлоня, на кюлотите, на калцуните? Кюлотите какви бяха, мъжки или женски?
    Няма начин.Годината е същата като 1981...Даже обмисля вариянта само с едно магазинче да работя тая година...Сега ша кажеш"Защо едно".Ами едно,едно койти го дава.Ами хич...

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Няма начин.Годината е същата като 1981...Даже обмисля вариянта само с едно магазинче да работя тая година...Сега ша кажеш"Защо едно".Ами едно,едно койти го дава.Ами хич...

И сега ще кажеш, едно магазинче чак след акацията. Ми горния ти го дава, няма друг! Аз и на толкова бих се радвал,само да имам живи семейства, пък хубавите майки си идват с времето.
    Тази попара съм я сърбал, пределно ми е ясно. И никак не ти "завиждам"! Пък в 1981, тепърва вадих мед на вуйчо ми, и от тогава замечтах да имам и да отглеждам пчели. Брех, как бързо тече времето!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    И сега ще кажеш, едно магазинче чак след акацията. Ми горния ти го дава, няма друг! Аз и на толкова бих се радвал,само да имам живи семейства, пък хубавите майки си идват с времето.
    Тази попара съм я сърбал, пределно ми е ясно. И никак не ти "завиждам"! Пък в 1981, тепърва вадих мед на вуйчо ми, и от тогава замечтах да имам и да отглеждам пчели. Брех, как бързо тече времето!

Аз инвентар имам много,но има ли нужда да го ползвам.Как съм писъл и пак ще напиша. 15.04-15.05...

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    В момента в моите кошери има три метода които са ползвани:
    Метода на найлоня и кюлота и метода на калцуня....
    Що не каза за четвъртия метод-найлоня,кюлота,калцуня и братока.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Що не каза за четвъртия метод-найлоня,кюлота,калцуня и братока.

Единия го задържам за понататък...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •