А дали се търси продукция, и ако се търси, дали е чрез магазин? Има много практики в които меда се извлича без магазини.
А дали се търси продукция, и ако се търси, дали е чрез магазин? Има много практики в които меда се извлича без магазини.
Преди няколко години и аз се интересувах от подобно нещо и бях се поразровил да видя как да се направи, но по стечение на обстоятелствата трябваше да отложа за неопределен срок направата на такава къщичка за кошерен въздух... та на практика се оказа че може да се правят почти всякакви комбинации което за мен бе добре понеже използвам само ЛР кошери. Дори си запазих някоя друга снимка за да подсещам като идей за определени неща
Прикачен файл 10692
Прикачен файл 10693
Прикачен файл 10694
Прикачен файл 10695
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
но не колкото тази
Прикачен файл 10696
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
А за мода спама.
Оспамихте темата
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))