Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Сега, ако и познаете какво е това? Бели бъбреци пане?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Първоначално публикувано от бат тянко Бели бъбреци пане? Подсказвам - няма месо.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Подсказвам - няма месо. Сигурно е нещо с мед и прашец.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Подсказвам - няма месо. Качамак???
Първоначално публикувано от бат тянко Качамак??? В десятката. Бях му забравил вкуса, че се пробвах.
Скумрийка с домати и тук-там лимонче. и десертче - бананов чийз кейк. Ама свърши.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Тая манджа със скумрията иска добавка много лук и отгоре се поръсва с пресен или замразен девисил. Пие бяло винце или розе!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва: "Това е моята гледна точка"
Първоначално публикувано от tsc1 Тая манджа със скумрията иска добавка много лук и отгоре се поръсва с пресен или замразен девисил. Пие бяло винце или розе! Въпрос на вкус.... Малллллеееей, развали ми кефа..........само като помириша девЕсил и ми се повдига.
Първоначално публикувано от бат тянко Бели бъбреци пане? "хайвер пане".Това щях да напиша преди 20мин.
Първоначално публикувано от Ангел Йосифов "хайвер пане".Това щях да напиша преди 20мин. Това ме подведе да напиша горното..
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))
Правила на форума