Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 542

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    07.05.2020
    Пчеларски район
    село Спахиево
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Хъса с който пише за тях,упоритостта с която им настоява и грижите досега отделени за тях ми навяват помисли,че ще има това спокойствие и безстрашие / ако се страхува,по-добре да не пробва/ да го направи тази пролет и да изпита удовлетворението от едно мимолетно сливане с тях. А бе......е тръпка,Кразз.Понякога нямаме думи и слова за да изразим това което изпитваме в дадена ситуация.
    п.п.Сигурен съм ,че ще го направи.

Много ти благодаря! Радвам се на хората като теб, които го оценяват. Не ме е страх да ме кацат, даже напротив, радвам им се. Често, когато съм без предпазно облекло около кошерите, кацат пчели по мен и не ми е проблем. Лятото, например, бях в едно комплексче с басейн и явно наблизо имаше пчелин. Пчелите идваха да пият вода от басейна и се давеха. Когато видех пчела в басейна й давах пръст, ръка, тя се качваше, после я чаках да изсъхне на ръката ми. Тя почваше да вентилира веднага и отлиташе след време.

Бих направил това, което казваш, но не ми е съвсем ясно как, какво трябва да стане, а и като стане - това значи, че ще изпусна един рояк, нали така ? Не трябва ли да се подготвя предварително ?

Благодаря!

Бъди здрав!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от stefcho034 Виж публикацията

Бих направил това, което казваш, но не ми е съвсем ясно как, какво трябва да стане, а и като стане - това значи, че ще изпусна един рояк, нали така ? Не трябва ли да се подготвя предварително ?

Благодаря!

Бъди здрав!
    Да,трябва малко предварителна подготовка. А кой ти го каза това,че ще изпуснеш рояка? Напротив ,той ти е гарантиран.Първак със старата майка. След това с остатъка от пчели и много млади,неоплодени майки правиш каквото си искаш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да,трябва малко предварителна подготовка. А кой ти го каза това,че ще изпуснеш рояка? Напротив ,той ти е гарантиран.Първак със старата майка. След това с остатъка от пчели и много млади,неоплодени майки правиш каквото си искаш.

Учи го ти,учи го.Утре гледай и той почнал да продава майки по НПП..
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Учи го ти,учи го.Утре гледай и той почнал да продава майки по НПП..
    Тъй,тъй, тъй Данчо...ооооо. Ти бре, яре от стара коза затова ли бръмбазъкаш врели не кипели постоянно,за да не научат нещо от теб? Ей..йййй,ама гявол си се извъдил през тези пропуснати години .Кой те научи на тез гяволии бре БОЯНСКО–ЗЛАТАРИШКИ хаирсъзино? Да не ти е останало дамазлък от пророческото чиракуване?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Тъй,тъй, тъй Данчо...ооооо. Ти бре, яре от стара коза затова ли бръмбазъкаш врели не кипели постоянно,за да не научат нещо от теб? Ей..йййй,ама гявол си се извъдил през тези пропуснати години .Кой те научи на тез гяволии бре БОЯНСКО–ЗЛАТАРИШКИ хаирсъзино? Да не ти е останало дамазлък от пророческото чиракуване?

Аз още чиракувам...Викаш врели не кипели бръмбазъкам ама загащих полувин България с кюлоти.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Аз още чиракувам...Викаш врели не кипели бръмбазъкам ама загащих полувин България с кюлоти.

На баба ти кюлътите ли? Не са ли прокъсани от пране?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    На баба ти кюлътите ли? Не са ли прокъсани от пране?
    Номера е да не са прани. Пчелите лудвали по питите - 18 пити с пило.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Прочетох всичко от тука нагоре до последно. Явно туй твое загащтване е доста популярно щом толкова много се коментира нагоре,а аз останах последния незнаещ за него.Че дай му по–голяма гласност тука,а не на платения/с армагани/ ти канал.Кюлоти та кюлоти. А ти знаеш ли че някои млади момчета тука сигурно не знаят какво означава тази дума. Затова първо обясняваш що е това чудо,за какво е служило преди да го внедриш в пчеларските кондики и практики,упойващитеаромат и съставки излъчвани от него след първа седмица,че втора.Не знам използваните от теб след коя седмица са.Ама щом резултата е 100% успеваемост,бая седмици ще са се търкали по нечие дупе. Обяснявай,чакаме. Сега ти е момента да си на върха на пирамидата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Прочетох всичко от тука нагоре до последно. Явно туй твое загащтване е доста популярно щом толкова много се коментира нагоре,а аз останах последния незнаещ за него.Че дай му по–голяма гласност тука,а не на платения/с армагани/ ти канал.Кюлоти та кюлоти. А ти знаеш ли че някои млади момчета тука сигурно не знаят какво означава тази дума. Затова първо обясняваш що е това чудо,за какво е служило преди да го внедриш в пчеларските кондики и практики,упойващитеаромат и съставки излъчвани от него след първа седмица,че втора.Не знам използваните от теб след коя седмица са.Ама щом резултата е 100% успеваемост,бая седмици ще са се търкали по нечие дупе. Обяснявай,чакаме. Сега ти е момента да си на върха на пирамидата.
    Айдееее, отидоха 30 000 поста.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •