Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Хъса с който пише за тях,упоритостта с която им настоява и грижите досега отделени за тях ми навяват помисли,че ще има това спокойствие и безстрашие / ако се страхува,по-добре да не пробва/ да го направи тази пролет и да изпита удовлетворението от едно мимолетно сливане с тях. А бе......е тръпка,Кразз.Понякога нямаме думи и слова за да изразим това което изпитваме в дадена ситуация.
п.п.Сигурен съм ,че ще го направи.

Много ти благодаря! Радвам се на хората като теб, които го оценяват. Не ме е страх да ме кацат, даже напротив, радвам им се. Често, когато съм без предпазно облекло около кошерите, кацат пчели по мен и не ми е проблем. Лятото, например, бях в едно комплексче с басейн и явно наблизо имаше пчелин. Пчелите идваха да пият вода от басейна и се давеха. Когато видех пчела в басейна й давах пръст, ръка, тя се качваше, после я чаках да изсъхне на ръката ми. Тя почваше да вентилира веднага и отлиташе след време.

Бих направил това, което казваш, но не ми е съвсем ясно как, какво трябва да стане, а и като стане - това значи, че ще изпусна един рояк, нали така ? Не трябва ли да се подготвя предварително ?

Благодаря!

Бъди здрав!