Много хора да не казвам всички не ми вярава,че мога да разговарям с пчелите.Тая дарба ми я да де някаква сила преди време когато живота ми от човек с възможности реших да стана пак най доле от стълбата.Видях тунела/не тоя на Витиня дето свети много/,а в него пчели,ама много пчели.Бият ме у глъвъта,но не жулят...След тунеля ми се яви един чичка в бяла одежда и ме поведи по едни полета с едни други ора с бели одежди и въвряхме,вървяхме незнам колко време,но като се събудих си знаех езика на пчелите и можех да съм вече Врач известен.Тая сила ме запозна с много знайни топ Пчелари в БГ,тая сила ми помогна да кандидатствам по програми да ме удобря,но първо ми показа истинското лице на тия програми преди да ме одобри,тая сила ми показа какви всъщност са много пчелари в БГ/алчни и мрънкащи без пчели/.Тая сила ми показа,че лесно нема и зада забогатее пчелар трябва да е братчет на Захари или на Инверт Бакърджиев...От скоро вече и на Питкан/Не оня от острова.../Мога да пиша още,но надали някой ще ми поверва,че една сила ме научи на езика на пчелите...