Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 273

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много хора да не казвам всички не ми вярава,че мога да разговарям с пчелите.Тая дарба ми я да де някаква сила преди време когато живота ми от човек с възможности реших да стана пак най доле от стълбата.Видях тунела/не тоя на Витиня дето свети много/,а в него пчели,ама много пчели.Бият ме у глъвъта,но не жулят...След тунеля ми се яви един чичка в бяла одежда и ме поведи по едни полета с едни други ора с бели одежди и въвряхме,вървяхме незнам колко време,но като се събудих си знаех езика на пчелите и можех да съм вече Врач известен.Тая сила ме запозна с много знайни топ Пчелари в БГ,тая сила ми помогна да кандидатствам по програми да ме удобря,но първо ми показа истинското лице на тия програми преди да ме одобри,тая сила ми показа какви всъщност са много пчелари в БГ/алчни и мрънкащи без пчели/.Тая сила ми показа,че лесно нема и зада забогатее пчелар трябва да е братчет на Захари или на Инверт Бакърджиев...От скоро вече и на Питкан/Не оня от острова.../Мога да пиша още,но надали някой ще ми поверва,че една сила ме научи на езика на пчелите...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Много хора да не казвам всички не ми вярава,че мога да разговарям с пчелите.Тая дарба ми я да де някаква сила преди време когато живота ми от човек с възможности реших да стана пак най доле от стълбата.Видях тунела/не тоя на Витиня дето свети много/,а в него пчели,ама много пчели.Бият ме у глъвъта,но не жулят...След тунеля ми се яви един чичка в бяла одежда и ме поведи по едни полета с едни други ора с бели одежди и въвряхме,вървяхме незнам колко време,но като се събудих си знаех езика на пчелите и можех да съм вече Врач известен.Тая сила ме запозна с много знайни топ Пчелари в БГ,тая сила ми помогна да кандидатствам по програми да ме удобря,но първо ми показа истинското лице на тия програми преди да ме одобри,тая сила ми показа какви всъщност са много пчелари в БГ/алчни и мрънкащи без пчели/.Тая сила ми показа,че лесно нема и зада забогатее пчелар трябва да е братчет на Захари или на Инверт Бакърджиев...От скоро вече и на Питкан/Не оня от острова.../Мога да пиша още,но надали някой ще ми поверва,че една сила ме научи на езика на пчелите...
    Данчо вземи си смени дилара а транквиланти нещо да си приемал

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Данчо вземи си смени дилара а транквиланти нещо да си приемал

Не знам Чичо Гошо какво пих и какви дилари ползвах,но 6 години не кусах алкоколь.Не споменах,че тая сила ме събра и с челяк катото теб.А кой не те познава той не знае колко много знаеш за друго ту...Тая сила ме запозна и с Модернизатора,но там друга сила ми подля вода и той ма игнорира/така е било писано/.Тая сила ме научи на един метод да ползвам редовно който се ползва в Елена и Златарица/може и на други места не зная/.Казваш на един човек нещо и чакаш да излезе някъде/ще ти кажа нещо но няма да го казваш на никого/.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Не знам Чичо Гошо какво пих и какви дилари ползвах,но 6 години не кусах алкоколь.Не споменах,че тая сила ме събра и с челяк катото теб.А кой не те познава той не знае колко много знаеш за друго ту...Тая сила ме запозна и с Модернизатора,но там друга сила ми подля вода и той ма игнорира/така е било писано/.Тая сила ме научи на един метод да ползвам редовно който се ползва в Елена и Златарица/може и на други места не зная/.Казваш на един човек нещо и чакаш да излезе някъде/ще ти кажа нещо но няма да го казваш на никого/.
    Благодаря но мисля че уместно да поясня аз нямам практиката на мода и нямам знания от практика просто съм контактьор това де чета в пчеловод и писанията на старухите ти го казвам.
    Лично моето пчеларство е посредствена работа на фона на новото интензивно пчеларство.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Благодаря но мисля че уместно да поясня аз нямам практиката на мода и нямам знания от практика просто съм контактьор това де чета в пчеловод и писанията на старухите ти го казвам.
    Лично моето пчеларство е посредствена работа на фона на новото интензивно пчеларство.
    Това,че не съм прочел нито една книга до края за пчели/даже и ръководството на Професорса/,а давам акъль на всички пчелари,не ти ли говори,че имам тая сила да говоря с пчелите?Верно то в БГ почти всички политици станаха само от политика да не разбират,но пчелите не са народ,а рояк...

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Това,че не съм прочел нито една книга до края за пчели/даже и ръководството на Професорса/,а давам акъль на всички пчелари,не ти ли говори,че имам тая сила да говоря с пчелите?Верно то в БГ почти всички политици станаха само от политика да не разбират,но пчелите не са народ,а рояк...
    А бе че даваш, даваш ама дали е това което пишеш
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    И какво ти шепнат пчелите

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И какво ти шепнат пчелите

Баба Ванга няма да познае за тях,но за хората може...Много пчелари при натравяне не са чували как жужат/говорят/децата,а чувството е...на края.
    https://youtu.be/BVdaFShTMlI

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Абе, имал си връзка с Оня, но явно си личи, че при връзката е имало буря и е прекъсвало захранването по време на прехвърлянето на знания свише.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Абе, имал си връзка с Оня, но явно си личи, че при връзката е имало буря и е прекъсвало захранването по време на прехвърлянето на знания свише.
    Той оня няма нищо общо с моята дарба....Ти дълги години черпа от нея,но как писъх изполвах техника на манипулация спрямо теб и тя ми се отрази на тилифоня.Знаеш,че не мога да мразя хората а само да ги бия и пак се пънеш да не се абонираш за Платениями КАНАЛ.
    https://youtu.be/eYft44ZQmGs

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •