Аз съм контактьоор.През 1999 година за първи път се стещнах с чуждопланетяни.Това се случи когато бях на 13 години.Тогава видях огромен светещ кораб с триъгълна форма.На него имаше няколко прозореца които светеха в бяла светлина.От него излязоха 5 същества които нямаха шии и на главата си имаха по три очи кито светеха.Единият от тях с мъжки глас и на чист руски език ме попита ти коя си?И аз го попитах а ти кой си? Той ми отговори:Аз съм Кирхитон.Аз му отговорих:Аз съм Ирина.Той ме попита:Искаш ли да летиш с нас?Тя:Къде?Той:Там където ние живеем.Тя:Не мога защото мама ще се тревожи за мен.Той и казал:Засечи и ще видиш че точно след 2 минути ти ще бъдеш отново тук.
Водещия пита?:Как протичат вашите контакти днес?Ирина:В днешно време нещата много се измениха.С мен вече се свързват и други представители от други планети от междозвезния съюз.Искам да добавя че в нашета галактика съществуват 727 цивилизации които имат тела като нас.И десетки пъти повече цивилизации които имат плазмоидни тела или още те се наричат тънки които са образувани от енергия.Питащият:А защо точно вас избраха за контактьор?Ирина:Да за ги попитах и те ми отговориха следното:От 727 хоманоидни цивилизации 116 са членки на междузвездния съюз.Планетата Земя не влиза в този съюз.Обяснил още че ние не сме били готови за контакт с тях и затова те нямали право на контакт с нас.А защо са избрали точно мен? Те подбират тези хора които имат същите вибрации на тялото както техните с което предпазвали техните тела от заболявания.На втората среща ме отведоха на тяхната лунна база да ми поставят чип.Питащият:А къде е сега този чип на кое място го поставиха?Ирина:С рентген или магнитни вълни не може да се открие.Това не е толкова прост чип.Той се поставя от учените на галактическия съюз.Той не е изграден от прости органични съединения а от био полимерни материали.Изработвал се така че да прилича на част от нерв или на част от друг орган и да не можел видимо да се различи от него.

https://www.youtube.com/watch?v=mopkuMgz90Q