Значи 3,20 + 0,20 + прашец... В крайна сметка от Апифонда сигурно ще се спестят по 0,70 - 0,90 лв на кг спрямо Apitom-P, който беше 4,50 лв през февруари. Този, без прашеца, беше малко по-евтин, но не си спомням колко точно струваше. Не знам за качеството, но ако прибавим труда и мацаницата, нещата доста се доближават.
Ако пък не го докарам на гъстота, ще вземе да протече като се затопли в кошера... Когато съм доволен от нещо, не си правя повече експерименти, макар и с риск да пропусна нещо ценно. С други думи, не ми се занимава.
Виж, ако имах сто кошера, щеше да става въпрос за 70 - 90 лв разлика, но пък тогава сигурно съвсем не би ми се занимавало да меся тесто, особено пък на ръка.