Как да ти кажа колко повече бих дал отвъд този праг преди да видя това което предлагаш и по какъв начин гледаш (на) пчелите си? Мога да давам отгоре над тази цена ситуацинно - в зависимост от чувството, което восъка ми носи и човека отсреща. Това подлежи на личен разговор и за мен преминава отвъд ресора на форума. Както казах не съм циганин и искам и двете страни да са доволни. Аз съм преди всичко занаятчия, а не търговец, затова и обясних че ако продукта е добър, продавачът ще остане доволен. Восъкът ми трябва за специален проект и на този етап намирам за излишно човек да се съмнява в готовността ми да предложа достойно заплащане, предвид че всичко крещи, че не съм обичайния контингент, който би писал в подобен форум. Тук съм на случаен принцип и предлагам някой да ме хване докато съм тук, а не да се съмнява още дълго, колко и лековато да звучи това![]()
И така.
Оказа се, че kuline има правилния продукт, но за съжаление много малко количество.
Отначало сме, търсенето продължава![]()
Тъй като в последно време времето пак се затопли, започваме отначало да мерим температурата.
![]()
Ако затопли трайно за малко восък ще има колко ти душа иска толкова умрели семейства ще има че не е истина.
Но за спецефичния продукт къде търсиш ще трябва да се изчака май месец за восък от разпечатки и СР (макар че тия са били с какавиди та ти не вършат работа) и далаци без пило.
То навярно някой има запас от преди ама едвали сърфира във форомите.
Кофти работа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))