Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Не знам какво е наличното количество, трябва да проверя/претегля. Най-същественото в разминаването е това, че не съм от пловдивско и района.
Ако не си някъде на повече от 3 часа път (в едната посока) от Пловдив мога да дойда и лично. Ако е в дълбокия север обаче ми става по-сложно.
При това положение първоначално ще стане със снимка и пращане на 1 пита както бе упоменато в началната ми публикация. После ще ми трябва време да го претопя и направя няколко проби с различни фитили и съдове, в които ще бъдат изливани самите свещи и ако всичко е наред го взимам целия.

Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
И да попитам нещо друго, което не смятам за по-маловажно - еднократно ли купуваш восък или дългосрочно и това количество ли е като годишен ориентир или като за проба.
Засега наистина бих те подвел с отговора на този въпрос. Ново е и за мен, експериментирам и влизам с немалко пари за нещо, което нямам идея каква възвръщаемост ще има. Предполагам че всичко ще е наред и ако е така и това продължава да ми доставя удоволствие - ще те търся и занапред. Но това и аз няма да мога да го кажа с точност преди средата на годината.

В този ред на мисли извинявам се, ако това е грешната секция, но бях посътветван да публикувам по-скоро тук, отколкото в "еднократната".