Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Еее, ти, искаш Ем да не си болен, Ем да не "плащаш" за това. Няма пълно щастие.
ПП не те ли съветва бре? Нали се върти около бели престилки, а и имаш връзки във фармацевтичните среди.
Още вчера докато беше свежарка му обясних какво може да се получи и какво да прави...

Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
Как знаят повечето абонирани за платеният ми канал вчера си боцнах ваксина Астра Зенека.
Понеже никой не казва и не се чува как действа ваксината на организма ще споделя с вас.
Ваксината ми я направиха в 11 00.След около 1 час почнах да усещам в гърлото също съм ял лукчета.След около 3 часа се окумих и поспах 3 часа.След 8 час дигнах температура 37-37,3 и почна да ме тресе.След около 11 часа почнаха халюцинациите и болки по цялото тяло като мусколлна треска.Цяла нощ не съм мигнал и съм се въртял като шулав.Сутринта едвам тръгнах на работа.Цял ден ме боли главата също са ме чемберили 100 челяка....Това е долу горе за сега и ще ви дим нататък какво ще стане.Аз не съм против ваксината,но това което преживях 30 часа е ужасно по не за сега,но ако е то правилния начин да не се заразя с К-19 бих издържал още толкова....
То в общи линии така щеше и да е с истинския вирус само че тука нямаш усложнения и летален изход Това доколкото знам е рнк-то на ковида прехвърлено на друг вирус и тоя друг вирус са ти го инжектирали
Другата технология май е с истински ковид, но с частично рнк, демек "орязана версия". Нищо ти няма бре, докато пчелите ми си изядат питките и ще си си отново нищо по-малко от 100% Друмев

п.п. Като гледам бъзиците, сега разбираш ли от първа ръка приказката за стоте тояги и чуждия гръб