Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 354

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Есента,след 2 дни вадене на коренища и подравняване с багер на новия пчелин, по цялата ограда разсадих бял маргарит.В пчелина посяха 36 бр. ябълки-4 сорта, 9 бр. 3 годишни еводии ,между кошерите 4 бр церциси и 4 бр.хинап. На 3 м. зад кошерите, ивица леска. В двата ъгъла, сложих 2 бр. питам кестен ,но не съм сигурен, че ще вирее в моя район.
    На сади и круши само да не са ранни и няма да ти се налага да ги пръскаш.Има страхотни най различни сортове.Е нискостеблени и късоживи са но раждат яко и много место не заемат.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    На сади и круши само да не са ранни и няма да ти се налага да ги пръскаш.Има страхотни най различни сортове.Е нискостеблени и късоживи са но раждат яко и много место не заемат.
    Нямам място за повече дръвчета. А и почвата е най-подходяща за ябълки. Аз отглеждам и овце и 98% от плодовете отиват за фураж, останалото за мен.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Нямам място за повече дръвчета. А и почвата е най-подходяща за ябълки. Аз отглеждам и овце и 98% от плодовете отиват за фураж, останалото за мен.
    Не съм в течение на цялата ви полемика, но да споделя нещо:
    Лятото, случайно попаднах на място, където се отглеждат крави (кравеферма). В един момент, забелязах, че малките телета - 2-3 месечни, може и по-големи, са на свободно отглеждане в сливова градина. Да, нямаше да обърна внимание, но ми направи впечатление, липсата на тревиста растителност между овощията. Та, предполагам имаш възможност да 9тглеждаш и други овошки освен ябълки. Стига да не отглеждаш кози.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Лятото, случайно попаднах на място, където се отглеждат крави (кравеферма). В един момент, забелязах, че малките телета - 2-3 месечни, може и по-големи, са на свободно отглеждане в сливова градина. Да, нямаше да обърна внимание, но ми направи впечатление, липсата на тревиста растителност между овощията. Та, предполагам имаш възможност да 9тглеждаш и други овошки освен ябълки. Стига да не отглеждаш кози.
    По принцип във всяко стадо овце има 1-2бр. кози интересен факт но малко хора знаят защо.Чудя се дали човека има, ама ако са повече овце се обзалагам, че има.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    По принцип във всяко стадо овце има 1-2бр. кози интересен факт но малко хора знаят защо.Чудя се дали човека има, ама ако са повече овце се обзалагам, че има.

И какво общо има това с темата Чичо Гошо...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    И какво общо има това с темата Чичо Гошо...
    Има флора значи има и фауна а и може да научиш нещо уф извинявай забравих че имаш пряк достъп до Акашовите хроники които са вселенската библиотека,

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Козите са чистачите на пасищата. Отглеждам 55-6 бр овце, но кози нямам. Жив инкубатор на бълхи са.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не мога да отглеждам повече дръвчета, защото площта ми е ограничена. А дръвчетата са на пчелина, как ще пускам животни , нали ще стане мазало!?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не мога да отглеждам повече дръвчета, защото площта ми е ограничена. А дръвчетата са на пчелина, как ще пускам животни , нали ще стане мазало!?
    Пускат се вечер. Коня е идеален за целта. Естествена косачка.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Пускат се вечер. Коня е идеален за целта. Естествена косачка.
    Кокошките са по големи косачки ще стане равно като на Данчо кубето е чат пат пчелите ги правят на бимбайци, не че конете са по малки косачки ама трудно ще се разберат с пчелите освен ако не се потят много много а и ако е лятото вечерта не е проблем за пчелите за масирана атака.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •