Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 20 от 55 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 191 до 200 от общо 542
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от stefcho034 Виж публикацията
    Честит празник пчелари! С пожелания да за една по-успешна и плодородна година! Ето и моите нови попълнения за 2021-ва година. Не съм очарован от цена/качество, но това беше най-доброто, на което попаднах в региона. Предстой да бъдат боядисани с боя за кошери на GBC(не им правя реклама, но съм много доволен от резултата за текущите два) Заявих и 2 отводки за май месец, но човека си е доста натоварен и не знам дали ще ме огрее, та може да се наложи от по-далече да търся, ама здраве да е

Целта ми е тази година да са 4-5 кошерите, пък и повече да станат, няма как да не им се радвам.

Поздрави!
    Ако не можеш да си ги правиш сам е добре. Ако можеш и имаш някаква машинка за 200 лв. ще си закупиш почти един кубик дъски. От тях може да си сътвориш доста бройки.
    Този левия с тази черта малко не ме кефи, а след време и теб. Абе, давай и да не ти пука.

Потребител
    Регистриран
    07.05.2020
    Пчеларски район
    село Спахиево
    Честно казано - имам много машинки и афинитет към дървото, ще мога да се справя, но нямам време. Ако аз ги правя - тези двата ще ги правя 3-4 съботи и недели, които нямам Иначе съм съгласен, най-добре сам, но на този етап мисля, че при толкова малко бройки, към които се стремя, няма да ме съборят. Ако са да речем 10 бр. тогава ще е задължително.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Честно казано - имам много машинки и афинитет към дървото, ще мога да се справя, но нямам време. Ако аз ги правя - тези двата ще ги правя 3-4 съботи и недели, които нямам Иначе съм съгласен, най-добре сам, но на този етап мисля, че при толкова малко бройки, към които се стремя, няма да ме съборят. Ако са да речем 10 бр. тогава ще е задължително.
    Ако се поразмисли човек, кошер се прави много лесно като малко му се поизчистят разните елементи. Аз правя за ден около 7-8 и то не цял ден, че спя до има-няма обяд, а в към 17 съм вече изморен.

Потребител
    Регистриран
    07.05.2020
    Пчеларски район
    село Спахиево
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ако се поразмисли човек, кошер се прави много лесно като малко му се поизчистят разните елементи. Аз правя за ден около 7-8 и то не цял ден, че спя до има-няма обяд, а в към 17 съм вече изморен.
    Хахах, трябват ли ти чираци ?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Искаш да ми работиш или да се учиш?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ми,какво ще кажеш за афинитета,машинките,времет о...нещо не се връзват с чиракуване..Нещо,проблем с приоритетите....Само се шегувам..

Потребител
    Регистриран
    07.05.2020
    Пчеларски район
    село Спахиево
    Искаш да ми работиш или да се учиш?
    Искам да се уча. От работа не се плаша, ама покрай моята работа не ми остава много време.

Потребител
    Регистриран
    07.05.2020
    Пчеларски район
    село Спахиево
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ми,какво ще кажеш за афинитета,машинките,времет о...нещо не се връзват с чиракуване..Нещо,проблем с приоритетите....Само се шегувам..
    Приоритетите не са проблем, времето е проблема А и човек се учи докато е жив. В едно нещо можеш да кажеш, че си специалист ако си отделил поне 10 000 часа в него(не искам да смятам колко години са това )

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    ...Аз правя за ден около 7-8 и то не цял ден, че спя до има-няма обяд, а в към 17 съм вече изморен.
    Ииибре! Дака, ти ли си брат?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    ако си отделил поне 10 000 часа в него(не искам да смятам колко години са това )
    Ясно!Няма време за сметки,ама си готов година и половина да чиракуваш....в казармата съм изпушил 1,420км цигари...

Страница 20 от 55 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •