Работя с ДБ. А тези 4 рамки ги срещнах в един твой пост наскоро.
8 ДБ рамки покритие като таралеж....Но ще кльопат яйцата...За това смятам дупка да имам точно когато не трябва да е...По ме претесняват мен вирусните заболявания.Кой не е третирал как требва ша яде какалашка...
Добре че не си попаднал на поста му с 16-те рамки с пило
И туй с дърта 3-годишна майка. Ако каже младата с колко рамки пило е, ще му завидят на селекцията и всеки ще ходи по Елена да си купува майки от него. Добре , че съм му приятел, на мен ми е обещал без пари
И туй с дърта 3-годишна майка. Ако каже младата с колко рамки пило е, ще му завидят на селекцията и всеки ще ходи по Елена да си купува майки от него. Добре , че съм му приятел, на мен ми е обещал без пари
Дву годишна.Една серия на Родопика 2015...по 36лв бройкататая година са ми Ф6 и мисля да ми е най силната година от как пчеларствам...
На мен ми обещаваше да ми плати и пътя за да отида. И майки също, но още чакам. Каза: - друг път.