Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 61 от 73 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 601 до 610 от общо 721
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И ти си почти прав, само с "паразита" не съм съгласен, по-скоро "изобретател" е по-правилното определение за Бат Фори
    В пчелните семейства паразитира пчелната въшка.Нейното поведение е същото като на споменатия индивид в пчеларските среди.
    https://www.bgfermer.bg/Article/7055958
    По-точно мисля ,че не може да е.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    ...с мисълта, че ще е умерен...
    Аз нямам навика да помня точните изказвания на съфорумците, освен ако не е нещо практично и конкретно. Но винаги оставам с някакво впечатление след дискусиите. Основното ми впечатление е, че и двете страни в този конфликт / като чета - участниците са няколко човека/ имат еднакъв принос в отпочването на кавга. Просто не могат да се сдържат в коментарите си към някое мнение на противната страна. И настава тупурдия на няколко страници. Да се трият злобни нападки не е престъпление, тъкмо няма да си гледаме /четем/ сеира.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Аз нямам навика да помня точните изказвания на съфорумците, освен ако не е нещо практично и конкретно. Но винаги оставам с някакво впечатление след дискусиите. Основното ми впечатление е, че и двете страни в този конфликт / като чета - участниците са няколко човека/ имат еднакъв принос в отпочването на кавга. Просто не могат да се сдържат в коментарите си към някое мнение на противната страна. И настава тупурдия на няколко страници. Да се трият злобни нападки не е престъпление, тъкмо няма да си гледаме /четем/ сеира.

Че за къв ...сме тука.Знания в унивирситета...Има хора от мен да знаеш Арго дето винаги си бутат гъзягите дето си ги мерят поне двама.Това или е сърбеж или е будеж...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Да не пропуснете да гледате след малко кацането на марсохода, на живо на канала на НАСА.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Да не пропуснете да гледате след малко кацането на марсохода, на живо на канала на НАСА.
    https://nova.bg/news/view/2021/02/18...0%D1%80%D1%81/

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Кацна, кацна

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Кацна, кацна
    Да си отдъхнем. Как го кацна, ако те е затруднило смени мишката, има едни такива викат им геймърски.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Геймърски имат тия от НАСА. Да го гледам беше като риалити шоу - двайсетина минути неподправено драматично очакване. Като си помисли човек къде се развива събитието и колко дълго /и скъпо/ е подготвяно - шапка им свалям. Това са на днешно време значимите новини - а не коя с кого и кой кого. Много ми се иска да доживея успешно кацане / и връщане/ на хора на Марс.

Страница 61 от 73 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •