В пчелните семейства паразитира пчелната въшка.Нейното поведение е същото като на споменатия индивид в пчеларските среди.
https://www.bgfermer.bg/Article/7055958
По-точно мисля ,че не може да е.![]()
В пчелните семейства паразитира пчелната въшка.Нейното поведение е същото като на споменатия индивид в пчеларските среди.
https://www.bgfermer.bg/Article/7055958
По-точно мисля ,че не може да е.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Аз нямам навика да помня точните изказвания на съфорумците, освен ако не е нещо практично и конкретно. Но винаги оставам с някакво впечатление след дискусиите. Основното ми впечатление е, че и двете страни в този конфликт / като чета - участниците са няколко човека/ имат еднакъв принос в отпочването на кавга. Просто не могат да се сдържат в коментарите си към някое мнение на противната страна. И настава тупурдия на няколко страници. Да се трият злобни нападки не е престъпление, тъкмо няма да си гледаме /четем/ сеира.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Да не пропуснете да гледате след малко кацането на марсохода, на живо на канала на НАСА.
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Кацна, кацна
Геймърски имат тия от НАСА. Да го гледам беше като риалити шоу - двайсетина минути неподправено драматично очакване. Като си помисли човек къде се развива събитието и колко дълго /и скъпо/ е подготвяно - шапка им свалям. Това са на днешно време значимите новини - а не коя с кого и кой кого. Много ми се иска да доживея успешно кацане / и връщане/ на хора на Марс.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))