На 16.02,1981-2г. открихме сезона на къпането в канала.Помня датата,щото тогава си счупих пръста..
Тааааа,и друг път е имало топли зими...
А най-ранното ми изгаряне на слънце е в началото на април,пак през 80-те години на миналия век.
На 16.02,1981-2г. открихме сезона на къпането в канала.Помня датата,щото тогава си счупих пръста..
Тааааа,и друг път е имало топли зими...
А най-ранното ми изгаряне на слънце е в началото на април,пак през 80-те години на миналия век.
Така или иначе, непривично топлото време, е факт. Да видим, какви ще са застудяванията, които си мисля, че няма как да няма февруари и не дай Боже март.
Ето какво е било преди 40 лета - 28-29.01.1981г.
Дядо Боже даде 1 седмица на грешните пчелари да си поправят грешките от зазимяването.Поправителна сесия.След нея застудяване и кой колкото(семейства) изкара на изпита по пчеларство за първия семестър на тая година.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
На 20.01 носеха прашец, а на 10 от16 хранилки ,имаше доста конденз!?!?
На същата дата, понеже работя с платно ,реших , че трябва да сложа нещо затоплящо отгоре.Досега ги държах при по сурови условия ,питки не съм давал,защото не съм фен на ранното пило.Придърпах няколко по слаби в единия край на кошера и ,,в името на науката """погледнах някои пити.Имаше запечатано пило около 3-4см.,а в по топлите райони и с питки какво ли е?.Друмев може и да е прав че вече има излюпени пчели.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))