Познавам колегата Васил Лазаров и смея да твърдя, че всяка една написана информация от него е вярна и задължително проверена.
Мога да му предложа електронна везна на Datecs DP-15, за да не се мъчи с тона кантарче.
Познавам колегата Васил Лазаров и смея да твърдя, че всяка една написана информация от него е вярна и задължително проверена.
Мога да му предложа електронна везна на Datecs DP-15, за да не се мъчи с тона кантарче.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Вече и аз го познавам - хубав човек и благодаря за хубавата снимка. Иначе работа по пчеларски - два дни труд, разход на ток, бензин за колата, амортизация на техниката, аз закарах палето с троптината - всичко за 16 кг восък.А трябва и второ претопяване да му се прави - още труд и разходи.
Този пост е редактиран от agro; 25.01.2021 в 21:11.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Все пак е интересно да се знае, диаметър и височина на перфорираното казанче, както и габаритите на пресата.
Дойде ми идея за друго допълнително приложение на восъкотопилката - за студено пресоване на восъчни разпечатки и отделяне на остатъците от мед от тях. Не съм се сетил да го изпробвам, но няма причина да не стане.
Сърбите отмениха изискването за PCR тест, но нашите си държат на него. В противен случай - карантина! Налага се, отново да се върна на цената от 1070 лв.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))