Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 151

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Здравейте!
    Наближава февруари,но в Плевен нищо не се чува за това,ще има ли изложение или не?Всеки ден съм в Плевен и когато ми се отдаде да отида до общината подпитвам.Незнам дали ще се оправдаят с корона вируса да няма.Нестига че пчеларските збирки са малко,но да ги съкратят още малко!Ще жалко ако го отменят заради корона вируса.
    Поздрави:Цветан Димитров

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Аз пък живея в София и се поинтересувах, ще има ли изложение тази година. Намерих това:
    http://ops-pleven.bg/2020/01/29/inte...eeping-pleven/

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Здравейтеколеги!
    Днес минах покраи общината в Плевен да се уверя как върви подготовката за откриването,но уви нищо.
    Влязох в общината и попитах-казаха ми че изложението няма да е пред общината,а на обичаиното място.
    Вечерта по път за гарата гледам опънати шатри,палатки.Явно е вярно че изложението ще си бъде на старото място до гарата.
    Тези които го организират сливи имат в устата за да побликуват изменението.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията

Гласът на земеделеца. По-скоро гласът на баба Злата, преди да си вземе хаповете. Баси и тъпите журналя.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Здравейте!
    Наближава февруари,но в Плевен нищо не се чува за това,ще има ли изложение или не?Всеки ден съм в Плевен и когато ми се отдаде да отида до общината подпитвам.Незнам дали ще се оправдаят с корона вируса да няма.Нестига че пчеларските збирки са малко,но да ги съкратят още малко!Ще жалко ако го отменят заради корона вируса.
    Мярна ми е някакъв пост на тази тема във фейса преди седмица, но сега не го намирам. Няма много здрав разум да има в тия тесни зали. По добре да се направи на поляната в Габрово - Етъра през лятото. Там има и хотел и ресторант и много место за да не се тълпи народа. Има и място за коли с едрогабаритни стоки.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Потребител
    Регистриран
    10.05.2014
    Пчеларски район
    Троян
    Според информацията в нета ще има изложение, но дали наистина ще го проведедат незнам.
    Като си купувах храна за пчелите от В.Търново , търговеца каза, че са го питали дали ще участва и им е отговорил,че по скоро не. Милен се казва. Със тези мерки в чужбина дали ще дойдат търговци не е много сигурно и по скоро ми се струва, че ще се отложи или ще е много слабо.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Не знам къде какво пише, но според мен, провеждането му във варианта от миналата зима е невъзможен. Беше баси блъсканицата, нещо което на фона на противоепидемичните мерки е направо немислимо.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Има ли някакви новини за пчеларското изложение на Плевен? Ще има ли изложение изобщо?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Има ли някакви новини за пчеларското изложение на Плевен? Ще има ли изложение изобщо?
    http://ops-pleven.bg/2020/01/29/inte...eeping-pleven/

Публикувано на 29.01.2020г., предполагам има грешка. С тази пандемия....
    Няма съпътстваща програма, вероятно и организация.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •