Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 959

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Освен да бъда нападан не видях един да ме попита защо 20 дена преди основната паша аз разшерявам.Тая вечер съм на кеф и ще ви споделя.Напримерно не ме е страх да неми се роят като повечето дуаени тук.За мен 6 рамки пило 20 дена преди основната паша са съвсем достъчно,а в началото на основната паша и 20-25% летяща също.За не разбралите орки по просто ще обясня моята практика.21 дена преди да цъфне акацията се появяват първите листенца/това не е критерий,че ще има паша акация/.....за липата може винаги да провирите да ли ще има нешасте...
    п.п.Малко неща спестих,но безплатен обяд няма,а аз съм гладен.
    п.п.Едната дума не мой да я изпиша правилно
    Искаш да питам.От къде си купуваш календара на, който пише точната дата за начало на основната паша?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Искаш да питам.От къде си купуваш календара на, който пише точната дата за начало на основната паша?
    Тоя календар не се копува ,а се учи от практиката Батко Зуница.За него даже и бат Боян не знае.След като видиш,че мача Акация е свършил 10 дена преди това къв,добив ще търсиш освен МПС-та...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Тоя календар не се копува ,а се учи от практиката Батко Зуница.За него даже и бат Боян не знае.След като видиш,че мача Акация е свършил 10 дена преди това къв,добив ще търсиш освен МПС-та...
    Я ни осветли с богатия си практически опит.Тая година кога ще цъфти акацията? Ама гледай датата да e точна , що като не излезе сметката с ден, два и току виж сме пропуснали пашата.А дали ще вали или ще е много горещо при цъфтежа? Това питам между другото.Нали си пророк. Та да се възползвам.
    Този пост е редактиран от зуница; 06.01.2021 в 09:27.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Я ни осветли с богатия си практически опит.Тая година кога ще цъфти акацията? Ама гледай датата да e точна , що като не излезе сметката с ден, два и току виж сме пропуснали пашата.А дали ще вали или ще е много горещо при цъфтежа? Това питам между другото.Нали си пророк. Та да се възползвам.

Няма как да изпуснеш паша Акация Батко Зуница.Ако я изпуснеш Българската винаги можеш да хванеш Немската...Добрия пчелар не гони пашите,той ги бърка и налива/Баджанака/.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Няма как да изпуснеш паша Акация Батко Зуница.Ако я изпуснеш Българсака винаги можеш да хванеш Немската...Добрия пчелар не гони пашите,той ги бърка и налива.
    Исках с твоята експертна помощ да причакам пашата "на гюме". Ти ме пращаш да гоня Михаля из швабско при Suedzucker за APIinvert. В тоя случай винаги можеш по твоя "календар" да определиш кога почва и свършва една паша.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Исках с твоята експертна помощ да причакам пашата "на гюме". Ти ме пращаш да гоня Михаля из швабско при Suedzucker за APIinvert. В тоя случай винаги можеш по твоя "календар" определиш кога почва и свършва една паша.

Защо Михаля?Да ли е Българска,да ли е Немска тя изкупната цената една и съща.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Защо Михаля?Да ли е Българска,да ли е Немска тя изкупната цената една и съща.
    А покупната? Я ни осветли със сметките?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И с какво точно вредя,че не мога да се сетя?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    А защо трябва да премълчаваме фактите?Не е ли сектора на тоя хал точно от премълчаване/страх/и от алчни лидери и преработватели?
    Премълчаваме за смъртност,премълчаваме за болести,премълчаваме за пръскания и натравяния....До кога трябва да си премълчаваме?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    А защо трябва да премълчаваме фактите?Не е ли сектора на тоя хал точно от премълчаване/страх/и от алчни лидери и преработватели?
    Премълчаваме за смъртност,премълчаваме за болести,премълчаваме за пръскания и натравяния....До кога трябва да си премълчаваме?
    Още не е утре бре!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •