Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 76

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    03.01.2021
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    По това време и при положение ,че е един кошер най-доброто което може да се направи е контролирано изгаряне,ще бъде и лесно предвид атмосферни условия.
    Сподели с колегите в околността предполагам че все ще съберат един стар кошер и една отводка за компенсация, ако собственикът е с малко на брой семейства
    Заразени са 10 от около 90. Лично аз съм в патова ситуация, относно споделянето. Човекът ми е приятел и ми сподели с условието да не разгласявам. С темата исках да привлека вниманието, че стават и такива неща. Смятам, че той не е единственният подобен случай. Сигурно доста колеги не споделят за тази болест.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Чучулига Виж публикацията
    Заразени са 10 от около 90. Лично аз съм в патова ситуация, относно споделянето. Човекът ми е приятел и ми сподели с условието да не разгласявам. С темата исках да привлека вниманието, че стават и такива неща. Смятам, че той не е единственният подобен случай. Сигурно доста колеги не споделят за тази болест.
    Ами в случая ти си този, който може да направи нещо по въпроса. Макар, че не ми се вярва човек с 90 кошера да не е наясно за какво става дума, все пак дай му литература, да прочете за какво иде реч. И независимо дали ще информира други за проблема, задължително трябва да предприеме мерките споменати от колегите, към които само ще добавя и прекопаване и обеззаразяване на местата, където са стояли кошерите. И дано вече не е прекалено късно!
    А иначе по темата - Не мисля, че трябва, понятието професионализъм да изключва наличието на съвест...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •