Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 76

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    03.01.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    При констатиран АГ е добре кошера да се изгори, иначе след това ще изгорят и други. От рояк трудно се хващат болести, поради причината, че слаби и болни семейства не се роят. Може да се прихване акар, ако семейството е избягало от прекомерното му развитие, но той/акара/ носи други болести, които биха занулили семейството преди това.
    Казаното ме обнадежди. Мислех този сезон да не залагам капани за рояци, даже ако видя хванал се за някой клон да го подмина. Бих искал да знам, вашето мнение по този въпрос.
    Вие как бихте постъпили с рояците, ако в района ви има АГ?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Чучулига Виж публикацията
    Казаното ме обнадежди. Мислех този сезон да не залагам капани за рояци, даже ако видя хванал се за някой клон да го подмина. Бих искал да знам, вашето мнение по този въпрос.
    Вие как бихте постъпили с рояците, ако в района ви има АГ?
    Хващай си рояка и си пий ракията. Ха, ха..., ако знаехме от кое зърно боб ще пръднем, то нямаше да го изядем.

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Прочети какво ти е написал колегата Дончев,и го преусмисли отново,и ще си изведеш сам отговор за рояците.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •