Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 195

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И понеже пестицидите в полето няма да намалеят поради все по-силната зависимост на културите от тях, тогава може би ще дойде ред и на твоята приказка за качеството на меда.

Това няма да стане скоро.Някъде бях чел,но не помня точно къде как преработвателите преработват меда.Направо коситети да настръхнат....Не зная да ли при нагряване и при каква температура мой да изчезнат пестицидите от меда.Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това няма да стане скоро.Някъде бях чел,но не помня точно къде как преработвателите преработват меда.Направо коситети да настръхнат....Не зная да ли при нагряване и при каква температура мой да изчезнат пестицидите от меда.Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
    Я опитай пак с обяснението.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Наблюдател
    Регистриран
    03.01.2021
    За съжаление вътрешният ни пазар е много слаб. Хората ни нямат култура на хранене с мед, всички си падаме по мръвката. Въпрос на предпочитания, разбирасе. Трябва повече да се рекламира медът. Ако в България, хората почнат да консумират по-често мед, това ще подсили вътрешния пазар, тогава пък търговците които Матеев спомена, ще ни съсипят с евтин мед и пак ще сме прецакани.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •