Американците си сложиха за президент артист, Рейгън. Буш старши дали е тъп военен след като е герой от ВСВ? Айзенхауер достоен президент с блестяща военна кариера.И него ли ще плювнем за това , че е военен? Достойни за народите си хора. Търсиш под вола теле казано по нашенски. Независимо от това дали ти харесва или не пак ни се е паднало да сме от към "родата на булката" с тоя ЕС. Поне във Вишеградската група има умни хора.Не щат и да чуят за либерастия. Държат на християнските ценности направили Европа това което е. Общо взето цял живот някой ме плаши с нещо.До като растях заплахата беше от Запад.Днес ме плашат с Изток.Ама тия що плашат хич ни им пука от заплахите.И преди те си ходеха на Запад. И сега си пълнят гушите от Изток.А аз все трябва да се боя от нещо. Ей, не ми пука ни от руснаци, ни от китайци.Те няма да дават българските деца на педофилите от LGBT организацийките спонсорирани от Сорос. Нашето министерство на образованието блъска децата ни по пътя на духовната безпътица.Тия тарикати джендърите се крият зад страховете на хората и се домогват до властта по света.Погледни новото правителство на САЩ.Ако не се намерят нормални американци да ги спрат тия ще запалят нова световна война.