Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Ако нашите деди са избягвали битките ние с вас нито щяхме да пишем на български нито да говорим.А "селския тарикат" с неговите "тезиси" ловеше декиш само пред "Льоня".
    В момента водя едни битки за чест, но те ми извиват ръцете, че нямало да получа някакви си облаги и аз трябва да им клекна. Що бе помияри? Ако едно време беше тъй, сега феса щеше да ни е да раменете. Снощи за уж неправилно спиране ми носиха вода от 9 и 1/2 кладенеца и насмалко не опандизиха жената, че се намеси. Как може да сме толкова скапан народ? Със сила да изтръгваме и малкото останала човещинка в дадени хора?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В момента водя едни битки за чест, но те ми извиват ръцете, че нямало да получа някакви си облаги и аз трябва да им клекна. Що бе помияри? Ако едно време беше тъй, сега феса щеше да ни е да раменете. Снощи за уж неправилно спиране ми носиха вода от 9 и 1/2 кладенеца и насмалко не опандизиха жената, че се намеси. Как може да сме толкова скапан народ? Със сила да изтръгваме и малкото останала човещинка в дадени хора?
    Ако става въпрос за ония с "капите"? Първо, под капа акъл не вирее.И второ, ако един индивид не става за нищо, той е готов за полицай!
    Те горките са на първа линия и трябва да компенсират 15% дето не изпросиха от колегата им Б.Б.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    По принцип от най-големите говна се получава най- хубавата тор за всяко растение! Така че, ние в момента, нашите съвременници сме тор. От тази тор ще се пръкне едно чудно поколение българи, което според ясновидците ще спаси човешката раса. Ако не стане начи лайнарите са били в недостатъчно количество. Което обаче ме съмнява?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •