Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Мислиш ли, че това е твоето мислене по въпроса? А правил ли си го Адашче?
Особенно сега /по това време/ търтовка не може да се оправи.Не подвеждайте този който е попитал/не знам кой е, защото не се върнах назад да разбера.Ще изпусна друго четиво тук,а мунутите цъкат/.Да ги изтръска в средата на пчелина и да седне да си пие безалкохолното на сянка.Те знаят какво да направят.
Адаш здравей!
Радвам се, че отново обменяме опит макар, че моя е повече теоретичен но се страхувам, че си направил същата грешка като мен да четеш отгоре отгоре.Мици ме пита същото и аз отговорих след този пост, че пиша по принцип а не конкретно за случая и не за този сезон и предложих обединение не, че е най доброто просто това съм правил, кога бях по млад и по прост и пробвах щуротията с късни отводки.То може да си е добра но при мен а и най вероятно и аз имам няква вина но късни майки не стават лястовиците ги ядът яко и имах доста търтовки, че доде отида да ги видя и те станали търтовки.
Иначе по друго време на годината съм фен на метода на Даскала за което съм му благодарен просто лесно и ефективно.
За мен беше чест и удоволствие май по- често трябва да поглеждам какво се пише тук поне е за пчели макар и търтовки.