Ее..ее,те тука не позна.Ама хич не съм дипломатичен.Особено към такива като теб. Просто исках да ти помогна да излезеш от ситуацията в която си се насадил.Мога да ти кажа ,че ти си едно тужарче,не ,ти си хавелче спрямо всички които обиждаш,принизяваш ,иронизираш и ред други блумащини/ако не знаеш какво означават тези мои сравнения спрямо теб,питай твоя приятел Чанко.Това са изрази от Бургаския регион от време оно–някъде около 1974–78 година.Тогава копах улиците на Бургас /безплатно от Университета/ да го телефонизираме и там ги научих.
Не мога да ти влезна в амплоато,защото не разполагам с толкова време за стоене пред компа като теб.А за такъв като теб трябва повече стоене пред монитора и клавиатурата.Впрочем, времето го имам–цели 24 часа,но .......о не и пред компютъра.Не е здравословно.За мен.Сега съм чрезвичайно,за да ти отговоря на едни величаещи ме словоблудства,а следтова зариващи ме в говната словоблудства.Аз използвам по прости словосъчетания–НАЛИВАШ МУ ЛИМОНАДА В ГЪЗА,А ТОЙ ДЗИПА ЛИ ДЗИПА.Ко ши кайш ти,а? Мога да подходя и така аркадаш.Хубаво е да се снизиш по близо до земята,та като паднеш да си по–малко насинен по дупето,а може и някое краче да счупиш,много високо си се качил.
Ей на, свършиха ми 30–те минути за пред екрана,а исках да почета и нещо по–смислено в другите теми.Жалко,остава за утре.Лека вечер на всички!