Сто пъти го казвах и пак ще го кажа. Защо ще се раздават пари под каквато и да е форма, когато всички са под еднакви условия спрямо природата? Искат се всички кошери да са регистрирани. Добре, регистрираме ги. Трябва да са пререгистрирани. Пререгистрираме. Трябва да сме ЕТ, ЕФ, ЗП, ЖО, ЕАД, ООД........и тогава ще получиш на некому дедовия. Ееееееее, а стига де. Та значи регистриран ли си в кметството, оттам нататък всичко трябва да е пределно ясно. Връзката пчелар - кметство, кметство - пчелар трябва да е винаги в ред. Има пръскания - кметството да е в час, има подпомагане - кметството да е в час, всяка година пчеларя да внася актуална информация за броя на кметството и доктора в даден ден да ги проверява. Нима тези правила ще са валидни само за катаджиите? 'Що те не ме заебат и да си карам както аз си знам, а са тръгнали подир задника ми денонощно, езичасно, ежиседмично.......? Иначе всички сме регистрирани. Примери много. Значи аз нямам подпомагане и моите пчели са лекувани, нахранени, а на сулю са изоставени и мрат през зимата, а след това той реве като вдовица за ....нали? И не стига, че ще му дадат пари, които той явно ще профука за каквото и да било, но не и за пчелите, ами ще заразява и моите пчели с пчелина си който ще е много ясно в близост до моя, твоя, вашия. А аз ще се чудя защо се получава така, че доктора, ама хич не му пука за мен и дори не знае, че съществувам. Като има закони - спазвайте ги, като ги спазвате, спазвайте ги еднакво за всички.