Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Добре бе Чанко, за какво се месиш защитавайки един ... даже незнам как да го нарека. Ок, ти си за Деминимис, аз съм против, защото е подигравка с нас, пчеларите. Тоя обаче, де все гъби му в главата и странни разбирания за живота като реалност, не мисля, че по някакъв начин би успял да защити ползите, като потреба. Той просто е в играта, защото се е хванал на хорото и за да не загуби стъпката, няма как да се лиши. Ти си разумен човек и за това на теб го обяснявам. Няма как да завиждам на хора, които имат посредствено мислене като неговото. Както и ти сам каза "за едни са малко, за други много". Аз бръмча за това, че въпросните средства са подаяние. Ама да ми се появи един бай х.й и да ми дава наклон на оная работа и да ми обяснява завоалирано, че съм рая, а после да ми се извинява е все едно да му тегля една майна и да му се извиня, че става въпрос за майката на комшията, че и' имам мерак. Е, според теб кой е "плиткоумен"?
а ти защо се лишаваш от някаква стъпка не разбрах?
защо лишаваш семейството си от тази стъпка?
защо не се възползваш от тази стъпка, за да платиш един семестър на детето си примерно в университет?
айде, относно жената няма те питам за стъпката, защото те в магазина бързо ги оправят лесните пари от подаяние
кой бойкотираш лишавайки се от тази стъпка?