Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
Извинявам се, ако съм обидил някой, но си държа на словосъчетаниета и епитетите които съм използвал, без да съм обиждал. Някой ако се е оприличил на говедо или псе, както ме обвиниха дежурофорумците, си е лично негов проблем! Никой не съм наричал с такива имена!!! Повтарящо се скимтене по силно изразено с много въпросчета, привлече вниманието ми, и съответно щеше да е двулично да се включа на мрънкащите въпроси на колегата и да кажа, че ми идват прекалено дълбокоумни, вместо плиткоумни. Знам ще ме питаш, а не можеше ли с благи и хвалебствени думи ... не, не може, директен съм, "равно кум у очи". От много благини, келеметата които подрастват, затова не могат да си вържат обувките ...
А ти имаш ли деца, та за "келеметата" говориш така. Да позная ли - нямаш. Като цитираш лафове и/или народни мъдрости, поне се доближи до оригинала. За конструктивното ти мислене .... нямам какво да кажа, тъй като то просто липсва. А за запетайките няма да споменавам, че ги слагаш де трябва и най-вече, де не трябва. Туй ли ти е образоваността ? Язък, малко са те били по главата кога си бил малак и сега ще трябва да понасяш още. 'Кво да пра'иш, туй което човек сам си направи и Господ не може да му даде.
А какво беше това сравнение с четиридесет годишната ялова българка и циганката с много деца? Онемях, вЕрвай ми, но мога да пиша. Да се смееш ли, да плачеш ли. Много мъка има по тоя свят, много!