Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 344

Тема: DE MINIMIS 2020

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Придържайте се към темата, а не върху личните си характеристики.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Нали за пчелите бяха предвидени 5 мил.като ги разделиш на кандидатсвалите 590313 оп.семейства се пада по 8.47лв а не по 7 . Каде са 867809 лв на кого се дадоха?

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Нали за пчелите бяха предвидени 5 мил.като ги разделиш на кандидатсвалите 590313 оп.семейства се пада по 8.47лв а не по 7 . Каде са 867809 лв на кого се дадоха?
    Как къде са отишли.При отличниците,и там има такива.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията

Още един математик. Къде чете, че ще ги раздадат всичките. Това е фонд, ако кандидатите бяха с 10 000-15 000 повече. Десито да не е врачка.

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Още един математик. Къде чете, че ще ги раздадат всичките. Това е фонд, ако кандидатите бяха с 10 000-15 000 повече. Десито да не е врачка.
    а недей така, ще се обиди човека, Десито не му дава достъчно, ти го нападаш на математик, на какво прилича това нещо

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
    а недей така, ще се обиди човека, Десито не му дава достъчно, ти го нападаш на математик, на какво прилича това нещо

Аз съм известен , като невъзпитан профан. От тук са избягали , заради мен хора за цяла партия. Ама единия е прихванал лошото от мен.

Ето и за цецко го пускам:

Ростислав Рашев

"Голямо мрънкане покрай подпомагането по де минимиса и ковида. Как не ви омръзна бе хора. Чувствата ви с МЗХГ са взаимни. Вие ги презирате, те вероярно също, но не могат да го покажат и просто ви пренебрегват. Нищо добро няма да излезе от това и вината ще е на всички. Най-лошото е че общата отговорност води до пълна безотговоеност и така мрънкането и затъването в блатото ще продължава. Започвам да си мисля че още два три сухи зезона комбинирани със студени зими ще решат до някъде проблема. Много" плява" в сектора има за изчистване."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ...

"Голямо мрънкане покрай подпомагането по де минимиса и ковида. Как не ви омръзна бе хора. Чувствата ви с МЗХГ са взаимни. Вие ги презирате, те вероярно също, но не могат да го покажат и просто ви пренебрегват. Нищо добро няма да излезе от това и вината ще е на всички. Най-лошото е че общата отговорност води до пълна безотговоеност и така мрънкането и затъването в блатото ще продължава. Започвам да си мисля че още два три сухи зезона комбинирани със студени зими ще решат до някъде проблема. Много" плява" в сектора има за изчистване."
    Този човек, не просто е достигнал "нивото си на некомпетентност", а многократно го е надскочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Този човек, не просто е достигнал "нивото си на некомпетентност", а многократно го е надскочил!

Е, да, защото му е омръзнало да приглася на мрънкачите-май. Омръзнало му е да е лидер и да оправя , как беше : плявата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •