Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Шашкането беше преди 8 години, вече не ме плаши нищо. Каквото ни свири природата това ще играем. Иначе аз отписах тази година, 2 блока слънчоглед прецъфтяват за кога ще се оправят нещата Сега цъфти последният блок и се надявам да успеят поне са се зазимят, че съм много на минус тази година и не ми се дават още пари които ги нямам. Може пък да има изненада август както миналата година.
    Е добре де два дни са носили, третия студен и на четвъртия вече прецъфтява? Има нещо дето не е както трябва дано да закачиш нещо от последния блок, че инак без наливане няма как да минеш

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Е добре де два дни са носили, третия студен и на четвъртия вече прецъфтява? Има нещо дето не е както трябва дано да закачиш нещо от последния блок, че инак без наливане няма как да минеш
    Рано цъфна, преди повече от 10дена, но след дъжда 2 дена имаше добър принос.
    Иначе последният слънчоглед сега отваря. Малко ми е далеко на 2 км. но да има нектар.
    Днес гледам пак работят, ще броим пилците на есен

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Втората година след като наследих първите си кошери, имах 15 пчелни семейства. Бяха в район с много пчелари, малко гори, малко рапица и малко слънчоглед.
    От края на април до това време вадех мед през седмица, по малко от всеки магазин... Извадих 30+ тенекии с мед. Аз... новобранеца...

В момента се грижа за 156 кошера. С магазини са 120 от тях. Вчера извадих почти всичкия мед от липата и слънчогледа (остана не повече от 20% в магазините). Извадих 12 тенекии...
    Пред кошерите черно от умрели пчели. Не ги бях видял от тревата, която отъпквам а не кося (в гора съм). Но не съм изненадан, защото преди липата, след пръскането на житата, в плодниците имаше пчели по 8 от 10 рамки... Мислех че е от времето...

НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!
    Мутрите, вън!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан Виж публикацията
    Мутрите, вън!
    И ще дойдат нови ма тяхно място за съжаление. И нищо няма да се промени, прекупвачите ще ни лъжат и ние ще и караме меда на място за 3 лева.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    И ще дойдат нови ма тяхно място за съжаление. И нищо няма да се промени, прекупвачите ще ни лъжат и ние ще и караме меда на място за 3 лева.
    Нещо песимистично ми звучиш...не губи кураж...Търпението е благодетел...Ще дойдат добри времена...за търпеливите...

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
    Нещо песимистично ми звучиш...не губи кураж...Търпението е благодетел...Ще дойдат добри времена...за търпеливите...
    Аз лично не вярвам да стане нещо хубаво в тази държава.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •