Здравейте.Нещото което съм пропуснал да преведа е че галактическия съюз са засекли в последно време 650 полета до Марс.С които черното правителство пренасяли златото и други неща.Но корабите на съюза започнали да пропускат корабите на рептилите само след щателна проверка.И на този момент те вече неможели да внасят нищо на земята.Така че всичко което са пренесли на Марс си остава там.Това било голям удар срещу световното правителство.Митко казва че те разпръсквали от въздуха тези вещества и поради тази причина питейната вода била замърсена .Тези вещества можели още да сгъстяват и съсирват кръвта.Тази структура можело да се активира с 5G мрежите дистанционно със специални кодове в трансмисиите.С 5G мрежите можело да се активират и други такива вфщества създадени със същата цел.Казва още че една от най големите подземни бази на тайното правителсво в щатите била изпразнена и пренесено с корабите на рептилите.Митко казва че съюзът ако преценял че тези структори се използват за масово унищожение на населението щял да изключи всички спътници за връска без предопреждение.За да неможело да се създаде инсценировка за чуждопланетно нападение.
Казва още че минус 273 градуса ние ги знаем като апсолютната нула .Това било температурата при която енергията на квантовия механизъм влизала в парализация.Като пример дава жабите.През зимата жабите замръзвали но през пролетта всичко се възтановявало.Животът и не се прекратявал а само била парализирана.При -300 градуса се създавало пълна квантова парализация.За орбиталните системи Старлинг и Гугъл балон и другите системи които след време нямалода имат практическо значение щели да бъдат отстранени.Въпрос: Митко ние имаме усещането че съюза са ни оставили на разположение на демоните и вампирите.Отговор:Нетрябва да расъждавате така.Между вас има много будни хора и те ще помогна за поправянето на грешките които сте допуснали през времето.
Други по нов клип не засичам.Ако засека нещо ново ще превеждам.
Да не отварям ново мнение ще продължа тук.Става дума за водата.Преди време някой беше качил линк към някаква карта за чешмите в България.Да това е много добре но според казаното по горе полезна е само тази част където са посочени римските чешми,А аз такива не забелязах.Ще попитате защо.Защото се оказва че на римляните някой им е казал че трябва да си правят селищата там където има постоянна течаща вода.Още един път се обеждавам че ние трябва да търсим и да ползваме само такава вода за пиене.На практика тя се оказва че не е змърсена .Според мен е добре да се отбелязват и римските чешми на картата. И то с друг цвят.За какво става дума ще пиша допълнително.Първо ще потърся материали в нета че да бъда по ясен в това което искам да кажа.Мисля си дали няма да е по добре направо да се пусне тема „Римските чешми в България“ и всеки да посочва къде в своя край има такива.Това само като предложение.
И накрая понеже превода стана много дълък и тежък за четене да спомена че в една делва с мед в Египет намерили паднало зърно пшеница и след като го посяли то не само че поникнало но и дало зрърна.Искат да кажат че медът ставал за консервация.И още намерили пчела консервирана в смола от незнам колко си години .Пра историческата пчела и днешната пчела не се различавали по нищо.
За някой може да изглежда като хумор но аз гледам сериозно на нещата.Успокоява ме това че такива като тях ще ги пренесат на друга планета и повече никига няма да имам контакт с тях.![]()

Цитат