Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
Аз мисля така-насочените пакети от данни с по-ниска мощност се насочват към мобилния тел.,към лаптопа,към рутера и от рутера към телевизора (Смарт разбира се). А ние сме около всичко това! Проблема е в честотата на 5G,близка е до човешката честота.Та нали всички ние трептим в различна , но в определен диапазон честота! Пример-не ви ли се е случвало,с непознат човек при запознанство,да изпитате ненавист,или не-харесване,а с дуг непознат,да си допаднете веднага ..............Ако можем да отречем и Петър Дънов,или Ванга !
Не казвам че 5г е най-безвредната технология измисляна някога от Човека, но пък няма и да я хуля като най-опасното нещо сътворено от атомната бомба насам. За мен всичко което е в приемливи граници е ОК.
Дори и да има някаква интерференция с тия трептения както казваш, защо непременно това трябва да води апокалипсис след себе си? По горе някой отбеляза, че трябва поне 10 години да изминат за да се разбере какво влияние оказва. Тогава откъде сега "знаем", че е толкова опасно, щото видиш ли настъпва карая на човечеството? Хайде да се замислим, ми щом трептенето на 5г и човека си действат толкова негативно поради причините изтъкнати от теб, то тогава като съберем произволни примерно 1000 човека близо един до друг, няма да насмогнем да изнасяме ранените, щото нали на всички трептенето е "близко в един честотен диапазон"
относно примера даден за симпатията, не знам за трептенето, но става въпрос за едни най-тривиални феромони, нищо повече