Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 580

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    05.05.2019
    Пчеларски район
    Кюстендил
    Вероятно съпортаджията на форума ми се сърди още за "оная снимка от нета" и им трие отговорите..., ама аз и друг път съм се бол на трендафил, та вече имам имунитет, също като към отровата на пчеличките ми. А може и заради парливия ми език да не ми отговарят... не е фатално, ще почакам, все някой ще се намери...
    А на Гетов първо му натриха носа и му смазаха настроението и чак после като го видяха "тотално затънал с неговите отводки" го съжалиха и почнаха да му отговарят. Вероятно това е в духа на този форум. На мен обаче ми е нужна концентрирана, навременна и леснодостъпна информация, а не социална разтуха.
    Да развиваш кошер не е занаят, а стратегия!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mladenoff Виж публикацията
    Вероятно съпортаджията на форума ми се сърди още за "оная снимка от нета" и им трие отговорите..., ама аз и друг път съм се бол на трендафил, та вече имам имунитет, също като към отровата на пчеличките ми. А може и заради парливия ми език да не ми отговарят... не е фатално, ще почакам, все някой ще се намери...
    А на Гетов първо му натриха носа и му смазаха настроението и чак после като го видяха "тотално затънал с неговите отводки" го съжалиха и почнаха да му отговарят. Вероятно това е в духа на този форум. На мен обаче ми е нужна концентрирана, навременна и леснодостъпна информация, а не социална разтуха.
    Мода отдавна не трие каквото и да било. Всеки си застава зад написаното. Ако е добро, то хората го одобряват, ако ли не го отхвърлят. Виж, може грешката да е в теб, а не веднага да хвърляме кал в очите в случая на мода. Мода все пак доста се въздържа и се старае да бъде положително настроен към всеки без значение какво му сервират.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •