Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 146

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Когато първото излюпване се осъществи, няма ли да се елиминират дузината резерви?
    Със сигурност–не.Елиминацията кога става ? А сега де.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Докато го избистрим въпроса и вече ще се излюпят майките. Днес е 3-ти, а първия му пост е от 1-ви, взел ги е предния ден и са заложили на най - малко на еднодневна личинка. Още 3-4 дни и ще са запечатали. Най - добрия вариант е да ги остави и да ги провери след 20 дни. Предполагам, че ще има вече и яйца около една педя.
    Що се отнася до извозването с отводки без майки е възможно. Аз също съм купувал 2 отводки преди доста години и едната беше с маточник. Човека си е помислил, че аз съм някой който си няма представа от пчели и го хванах номера на момента, но както и колегата в случая какво да правиш - да ходиш да се биеш ли? Жалко, че има такива колеги сред нас. Като правиш нещо го прави както трябва. Като ги вземеш тези пари се чудя като си купиш хляб и седнеш да го ядеш, дали няма да ти киселее? Или на някои не им пречи - пара да падне.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Със сигурност–не.Елиминацията кога става ? А сега де.
    Квакането след оплождането ли става? А?
    А сега де!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Четем различни книги и за това се получават разминавания. В моите пише, че едно даданово междурамие, е напълно достатъчно. Аз ползвам две. Майките са като биволици. Миналогодишните са на два магазина. Сиреч три даданови рамки си произвеждат чудни мащехи.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •