Много благодаря на всички! Дано в Събота да е хубаво времето, че да мога да отворя кошера. Ще се опитам да снимам само новите рамки. Ще ги прегледам само тях, без да пипам старите. Имам един комплектован 5 рамков ДБ с 2 магазина, но ще трябва да го изшкуря, боядисам и обгоря. Дядото едно време не си е поплювал и е слагал боя след боя...има поне 2-3 ката боя на всеки от старите кошери и всички са различни. Явно каквото е ималоГумите останаха от ремонта на оградата и реших, ако случайно ме няма в по-слабия сезон за месец да речем, да не избива много трева пред тях. Абе така или иначе няма какво да ги правя сега тия гуми
. Кося с един бензинов тример само мястото, което се вижда от снимката, че е окосено. Не ми стига времето за момента да го окося цялото място, че е много.
П.П. Тая постройка отзад е може би на над 100 години. Била е стара турска къща, вътре има иззидано огнище, но почти всичко се е разпаднало. Времето си казва своето, дано успея да я възстановя един ден![]()

Гумите останаха от ремонта на оградата и реших, ако случайно ме няма в по-слабия сезон за месец да речем, да не избива много трева пред тях. Абе така или иначе няма какво да ги правя сега тия гуми
Цитат