Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
Дай конкретен пример, с неопровержими доказателства, че на Земята в този момент има извънземни... Защото аз пък мисля, че имам основание да твърдя обратното Да допуснем хипотетично, че има извънземни на Земята. Те какви опции имат? - Или ще решат да останат скрити за нас или ще ни се покажат. При първия вариант, не виждам причина, която да попречи на същества, изпреварващи ни милиони години в развитието си, да останат "невидими" за нас. При втория вариант ще им е още по-лесно. А те ту се крият, ама ние разбираме за тях, ту осъществяват контакт, ама чрез друг човек, като посредник и малцина разбират за това...Стигаме до противоречие, доказващо неверността на допуснатото...Освен това, щом нашите технологии позволяват да бъде следен човек, без да разбере, мислиш ли, че „, трябва лично да присъства, за да ни наблюдава?!...
Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан
Вероятно сте го чел в субтитрите на Мъже в черно 1, нещо от сорта на "защо извънземните не ни поздравяват? - отговора беше - ти поздравяваш ли хлебарките на пода в кухнята ти!"
Мисля че във въпросът е скрит и отговора.Цитирам: „някой толкова напреднал технологично “.Това е все едно някой да твърди че земята е кръгла или плоска.Те и космонавтите казват че била кръгла.Да обаче кръгли са топката,яйцето,диска,тръба а,конуса и т,н.Получава се игра на думи без отговор.Това е мое мнение.