Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 273

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
    И кое по-конкретно, те кара да бъдеш толкова сигурен?...

Случващите се странни събития на земята,статуите на змеьове из Лондон и много други доказателства! Не е казано,че като ти не си видял и не съществуват! Има и много АНГЕЛИ сред нас
    Дай конкретен пример, с неопровержими доказателства, че на Земята в този момент има извънземни... Защото аз пък мисля, че имам основание да твърдя обратното Да допуснем хипотетично, че има извънземни на Земята. Те какви опции имат? - Или ще решат да останат скрити за нас или ще ни се покажат. При първия вариант, не виждам причина, която да попречи на същества, изпреварващи ни милиони години в развитието си, да останат "невидими" за нас. При втория вариант ще им е още по-лесно. А те ту се крият, ама ние разбираме за тях, ту осъществяват контакт, ама чрез друг човек, като посредник и малцина разбират за това...Стигаме до противоречие, доказващо неверността на допуснатото...Освен това, щом нашите технологии позволяват да бъде следен човек, без да разбере, мислиш ли, че някой толкова напреднал технологично, трябва лично да присъства, за да ни наблюдава?!...

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Дай конкретен пример, с неопровержими доказателства, че на Земята в този момент има извънземни... Защото аз пък мисля, че имам основание да твърдя обратното Да допуснем хипотетично, че има извънземни на Земята. Те какви опции имат? - Или ще решат да останат скрити за нас или ще ни се покажат. При първия вариант, не виждам причина, която да попречи на същества, изпреварващи ни милиони години в развитието си, да останат "невидими" за нас. При втория вариант ще им е още по-лесно. А те ту се крият, ама ние разбираме за тях, ту осъществяват контакт, ама чрез друг човек, като посредник и малцина разбират за това...Стигаме до противоречие, доказващо неверността на допуснатото...Освен това, щом нашите технологии позволяват да бъде следен човек, без да разбере, мислиш ли, че „, трябва лично да присъства, за да ни наблюдава?!...
    Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан
    Вероятно сте го чел в субтитрите на Мъже в черно 1, нещо от сорта на "защо извънземните не ни поздравяват? - отговора беше - ти поздравяваш ли хлебарките на пода в кухнята ти!"
    Мисля че във въпросът е скрит и отговора.Цитирам: „някой толкова напреднал технологично “.Това е все едно някой да твърди че земята е кръгла или плоска.Те и космонавтите казват че била кръгла.Да обаче кръгли са топката,яйцето,диска,тръба а,конуса и т,н.Получава се игра на думи без отговор.Това е мое мнение.

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Интерсно какви появи през 2020 г.

https://www.youtube.com/watch?v=fj8vgwydC5s

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Интерсно какви появи през 2020 г.

Това е добре че искаш да информираш хората,но голяма част от тях не разбират руски.Така че се обесмисля да се пускат клипове на чужди езици ако не са преведени.

П.П.- Не искам да те засегна по никакъв начин.Същото се получава и когато е на английски.Гледат ги една шепа хора.
    Забелязах че това което говорят лекарите и военните е едно към едно с това което се говори в клиповете които аз качвам.Въпреки че се отричат от Русия всички те са взели дипломите си там.Което от своя страна означава че владеят отлично руски.Далеч съм от мисълта да обсъждам политиката в БГ.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 24.05.2020 в 15:08.

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Клиповете в Тубата имат и автоматичен превод,не винаги е напълно точен превод,но общо взето се разбира.Разбира се,че който иска да се информира и има интерес,не можеш да го спреш. А който е атеист и спори,също не можеш да го спреш.Зависи кой е любознателен и попиващ истината.Разни хора,разни идеали

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    .....Зависи кой е любознателен и попиващ истината.......
    Ще си позволя да те поправя, колега.
    ...попиващ информацията, а не истината.
    Мисля, че истината се доказва.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan
    ...попиващ информацията, а не истината.
    Мисля, че истината се доказва.
    Аз мисля че колегата точно това е искал да каже но се е объркал.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •