Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
ДО Pero Melifero

Изгледай клиповете които съм постнал и питай твоите познати колко трупа на болни от короната видяли,със своите очи а да гледаш в телевизора и да попиваш какво набиват там ,никога от нищо няма да си доволен ,демек всико е конспирация ДДДД !Човек трябва да има очи ,ама очи с които да вижда , и уши ,ама не да слуша с тях ,а да чува с тях ! за това има и таз приказка ,слушам и не вярвам на очите си
Пак да питам: Каква е целта на цялата тая задкулисна операция с милиони статисти, която се провежда на планетата, за да заблудят милиардите останали невиждащи и нечуващи? За да ни държат в подчинение? Ми те и сега ни държат в подчинение чрез финикийските знаци, за какво им е да влизат в сложни схеми?

Клиповете ги изгледах, затова получиха неодобрението ми. Няма как да го получи някой, който има нужда от специално лечение и заблуждава хората подтиквайки ги да излагат на риск здравето и живота на себе си и околните, за да може самия той да се чувства значим и съществуването му да придобива фалшив смисъл в собствените му очи, въпреки последствията от тази му дейност.

И понеже питаш, ще ти кажа, че който е заблуден ще си остане такъв. По какъв начин ще промени нагласата ти, ако ти кажа, че приятел на първи братовчед загуби жената и детето си в Италия в началото на епидемията, когато още ни успокояваха, че няма страшно за младите и децата, а страдат само възрастните?

И какво означава "виждали със собствените си очи" при положение, че при опасни зарази не се разрешава традиционно погребение, а в чували и към крематориума.
А ако човек вдигне телефона и се обади на свои познати с въпрос "Земята кръгла ли е?" освен нормално учудване, в 99,9% ще получи утвърдителен отговор, само дето 100% от запитаните няма да са го "виждали със собствените си очите" и това какво ще докаже ? Че е плоска?

Ти колко пъти си виждал бактерии и вируси със собствените си очи? Аз нито веднъж! Това какво означава, че не съществуват и са поредната лъжа на мракобесниците?

И последно за видимото и невидимото и корелацията между тях, тук мисля че някой го беше писал: "Мозъчните гънки са невидими, но липсата им си личи"