Градът е блокиран не може да се просвети пчелина
Градът е блокиран не може да се просвети пчелина
Кой това, Рьости ли? Еххх, много жалкосвестен ми се струваше и доста неща знаеше.
Дано да се върне, големи хора сме все пак, не е детска градина. Но и не знам какво се е случило.
Колко ли пчелички ще си заминат в тая тъпа и безсмислена блокада на градове, села и паланки.
Правителството няма никаква визия за справяне с проблема, запазване на икономиката и работещите хора. Всичко се прави на парче и каквото хрумне през нощта на управляващите ни военни.
На някои им плащат всички граждани за тяхната"визия".А и тези някои, доста приказки са хвърлили да убедят болшинството граждани , че имат "визия".Когато тия, които плащат, гражданите се чувстват излъгани вината не е в тоя дето казва "Кралят е гол!".
Аз съм сигурен , че правителството има "визия".Жалкото е , че "визията " му няма нищо общо с интересите на обикновените граждани.
Това само за да не изтръпнеш хептен от очакване!![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Гледам шефа се появил а ИПМъто още го нема.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 38 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 38 гост (и))