Аз само не разбрах, какво означава затваряне на областните градове, значи ли да отида от София до Елин Пелин до пчелите ми и да се върна, води се община Елин Пелин, област Софийска
Аз само не разбрах, какво означава затваряне на областните градове, значи ли да отида от София до Елин Пелин до пчелите ми и да се върна, води се община Елин Пелин, област Софийска
"Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай....тъй погубващо и страстно - неЕ!!....както предии!!"
А и все пак ние отиваме на пчелините да работим. Сиреч да полагаме труд, което е разрешено. Просто ще чакаме както пред големите магазини на опашка .
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
А на мен ми се струва, че зависи от тоя дето те спре, как тълкува забраната т.е. може да минеш , може и да не минеш. Стига да не сложат военни. Тогава няма измъкване
Може да имам градина, тръгнал съм да я обработвам, мелиоративни мероприятия, ала-бала, с нея се изхранвам, дали ще ме пуснат? Според заповедта - не!
Може да имам двор с куче на село, отивам да му хвърля два хляба и налея кофа с вода, не съм го регистриралдали ще ме пуснат? Според заповедта - не! Нека мре! Няма куче - няма проблем!
А може и да съм решил да си поразвея дедовия насам-натам, но случайно съм колега! Дали ще ме пуснат?![]()
Според заповедта ако отиваш да полагаш труд, от който имаш доход трябва да те пуснат. Ако ще храниш кьопек не знам, ама би трябвало.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))