"Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай....тъй погубващо и страстно - неЕ!!....както предии!!"
"Моля те, не ме докосвай, моля те не ме целувай....тъй погубващо и страстно - неЕ!!....както предии!!"
Снощи ме събудиха по нощите. Голямо пръскане беше. Браво! Ама с тия декларации голям зор. Уж била достъпна в сайта на МВР, ама къде точно така и не намерих?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И аз чух за комарите.
Благодаря на Бог, че попаднах на читав полицай на отбивката на Тракия за с. Лозен, тамън започнах да му обяснявам, че отивам до Елин Пелин, а той видя кашоните с дървените рамки на седлките и ми каза: пчеличките трябва да ядат, давай, давай, успях да ги нагледам и подхраня, сега вече може да изкарат и месец без надзор
![]()
Ето какво е нужно за посещение на пчелина:
https://m.bgfermer.bg/Article/8337704
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Здравейте колеги!
Ни сме, в семейството освен всички други предпазни мерки, така практикуваме:
Най евтина маска + залепена женска прокладка + напоена с няколко капки Прополисова тинктура (преди всякакво излизане навън) = не прекъсна анти бактериална инхалация...точно на тези бели дробове, които вируса и уврежда.
И всекидневна тинктурова "гаргара" и гълтане (1-2 пъти дневно, с по 20-30 капки на половин чаша топла вода), все пак никой не отменял.
Успех.
![]()
Първака от казана влезе в употреба. Пакет мокри кърпи от магазина, щедро наливане в пакета им на първак, да се накиснат добре и се превръщат в дезинфектиращи антивирусни кърпи. След всяко слизане от колата при качване обратно - кърпичка за ръцете. След това леко я донамокрям с пулверизатора /шише от препарат за прозорци, пълно с първак/ и забърсвам волана и бравата. Свалям маската и обилно я напръсквам и нея. До следващото слизане от колата е изсъхнала. Страх ме е не от вируса, а от репресивните мерки, които ще последват, ако го занеса в къщи или на работа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))