Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
... Цепеници, гьостерици... Петък вечер е родила не един и двама онлайн войводи. Наздраве!

Сега сериозно: цената в момента е ниска - факт. Положете усилия на първо място да разберете защо е ниска. Какви фактори я определят, какво влияе над тях и има ли изгледи да се повиши. Преценете дали имате възможност да дочакате това да се случи, или не.

Купувачите били селски тарикати - ами положете усилия да намерите коректни. Твърде вероятно е, ако всяка година се опитвате да продадете на различен заради някоя обещана стотинка отгоре, винаги да излиза сметката крива. Установете трайни отношения на доверие с някой купувач и работете с него. Ако в България Ви е тясно и не намирате - потърсете в чужбина, свят широк. Ако и в там няма, цената продължава да е ниска, сметката не излиза и няма изгледи да излезе - тогава помислете какво всъщност правите и защо.

Със здраве!...
Апитрейд,

Сега не е петък вечер, пък и мина доста време...от задявката...

Предлагам да си направим едно разменено гостуване - Ти (Вие) и който иска, да ме посетите в избрано, което и да е време на деня, месеца или годината и да оцените моя "онлайн войводизъм". Ще ми задавате, каквито и да са въпроси, ще бъдете пуснати, където искате да погледнете, ще ви бъде показано това, което искате да видите...

Аз, от своя страна и хора, които имат желание и възможност, ще Ви посетя/посетим в избрано от Вас време.

След приключване на двустранната визита, естествено ще направим оценяване на видяното и на двете места.

Теми които може да обсъждаме по време на одитите:
Чистота/хигиена; технологии; обучения на персонала; устойчивост, развитие и надеждност - на хора, на оборудване, на клиенти и доставчици; сертификати и други неща каквото пожелаете.

"...Ако в България Ви е тясно и не намирате - потърсете в чужбина, свят широк..." - Цитат от Апитрейд

Не знам хората, които са чели поста Ви, дали са забелязали дълбокия сарказъм, деребейството и безпардонно отношение към проблемите вързани с изкупната цена на пчелния мед...Това ваше изречение, за мен трайно затвърди мнението ми за Вашата компания.

Айде сега със здраве и от мен!