Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 184

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Че то точно и на вас двамата, ако трябва да ви се обяснява? Отиде работния ден.......
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Че то точно и на вас двамата, ако трябва да ви се обяснява? Отиде работния ден.......
    Малко трудна работа.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Какво искаш да кажеш с тези две изречения? На тях двамата,дето са на ти с проблематиката им трябва един работен ден( 8 часа),а за другите сигурно ще трябва цяла работна седмица.
    Ха сега добре дошъл блудни сине отново тук при първородната майка закрилница.Малко патетично ,но аз така го приемам и затова така го пиша.Не знам от кога си отново тук (мен ме нямаше доста време по други причини) но добре си дошъл!Искрено.Мисля,че когато спорим за нещо си ,двамата,без намесата на доброжелатели винаги ни остава някакъв плюс и за двама ни.Весело изкарване на празника Тянко!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Какво искаш да кажеш с тези две изречения? На тях двамата,дето са на ти с проблематиката им трябва един работен ден( 8 часа),а за другите сигурно ще трябва цяла работна седмица.
    Ха сега добре дошъл блудни сине отново тук при първородната майка закрилница.Малко патетично ,но аз така го приемам и затова така го пиша.Не знам от кога си отново тук (мен ме нямаше доста време по други причини) но добре си дошъл!Искрено.Мисля,че когато спорим за нещо си ,двамата,без намесата на доброжелатели винаги ни остава някакъв плюс и за двама ни.Весело изкарване на празника Тянко!
    Ами съвсем просто е. Въпросното обяснение няма да се случи тук. А на някоя маса. И понеже няма да има хейтъри, приказката ще се услади и удължи. Поздрави и на теб!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •