Аве , това форум на пиянките ли е?Това не ви ли интересува ?http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/2146302
Аве , това форум на пиянките ли е?Това не ви ли интересува ?http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/2146302
Ростислав Рашев
1 час
Уведомявам ви, че общественото обсъждане на проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 13 от 26.08.2016 г. за мерките за опазването на пчелите и пчелните семейства от отравяне и начините за провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекционни дейности ще се проведе на 10 февруари 2020 година от 13 часа в сградата на БАБХ, бул. Пенчо Славейков 15А, в зала „Библиотека“, 2-ри етаж.
Очакваме организациите, които нямат участие в Работната група, да излъчат по един свой представител и да потвърдят присъствието му на е-mail: d.pavlova@bfsa.bg като посочат име и е-mail или телефон за връзка, по възможност до края на работния ден утре, петък.
До заседанието ще бъдат допускани само представители, които са потвърдили своето участие и са изпратили координати за връзка.
Аз си ги чета и ракийката ми се лъзга направо.![]()
А от неформални организации може ли да се пращат представители там? Имаме много силен човек в Софийската колегия, който със сигурност би допринесъл с някои от идеите си, изключая най-радикалните му. Но дали няма да го обявят за нелегитимен и оттам да компрометира цялото обсъждане?
И аз го гледах сношното театро. Но понякога и на журлналистите не се вярва? Ако не беше въпросния изобщо.
Та въпросния радетел за българското, който прокламираше връщането на субсидията не я върнал.....Демек той е възродил бай ганьовщината. Мушморок!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В един момент като чух някои негови изявления и лично ги постнах във форума, че виж - най накрая се появи един който да казва истини, да милее за българското. И си казах - де да има още стотина като него, а то какво - следващия безочлив и нагъл келеш.
Бати Пейчо, това за затварянето на цикъла.....си е жив ......цикъл! Сега на мода е аутсорсинга. Ама ние нали си караме по старите учебници....Особено пчеларите все цикли затваряме? И на туй най много ме е яд! Абе фани едно парче от баницата и маай. Ама не, от затворения цикъл била файдата. Дивотии без чет и ред! Карай да върви, айде наздраве!!!!!!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да така е но това не е лъжица всеки.На това в България май му казват алъш вериш.Сетих се за един виц.Двама приятели се срещат на пазара Единипт продавал чалъми.Приятелят му го пита.А бе ти откъде ги вземаш тези чалъми? Търговецът му отговорил.Ввземам ги по 5 лева и ги продавам по 4 лева. Добре де рекъл приятелят.Неразбирам къде ти е далаверата?Далаверата ли рекъл търговеца.Далаверата ми е че съм в играта.Това което съм качил по горе си е като домашен бизнес.Хората да не копуват стоки с неясен произход и да се тъпчат с химия.Първоначално публикувано от бат тянко
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))