Колега Пламен Ганев именно че българина не консумира мед за това те работят с цената. Всеки прекупвач го знае и щем не щем като дойде новата реколта трябва да е складираш някъде а ти седи старата и клякаш на цена която ти кажат. Йорданов правилно го казва нисък стандарт, слаба държава и липса на дори минимална средна класа. Има баби 7-8 лева за буркан им са много с 7-8 лева кара половината седмица (взимат по 200 лева пенсия). Хората мислят за най наложителните си разходи и меда в списъка им с покупки е на последно място. Средно да сметнем ако едно семейство си позволи да си купи по 2-3 буркана на година каква част от произведеното ще се пласира на вътрешния пазар? Тогава дали ще те работят с по 3,80 или 4 лв. Мисля че НЕ. Знаеш ли колко съседи имам като ме видят и вика еее навремето дядо ми какъв мед вадеше и много ядяхме и аз като им каза ми аз продавам колко според теб си купуват 10 % от тях ама като им нарязах една рамка доло пред хода си близаха пръстите доволни така че теории много ......Първоначално публикувано от Пламен Ганев

Цитат