Здравейте отново, доста четох и продължавам. Докарах си следната идея до главата. Взел съм 10 военни сандъка(чакам още бройки за магазините) , които ще напълня с ЛР рамки, а не ДБ.(демек ХИБРИД) Цялата система ще е 2 сандъка за корпуси и 1 сандък одрязан на две(по 17 см с ДБ рамки) за магазините. Първоначално ще е 1 корпус, ханеманова и 1или2 магазина , ако видя зор покрай Гергьовден(или й идва малък на майката) ще бутам и втори корпус. Капаците и дъната си ги правя аз, като основния материал идва с преправяне от сандъците + някоклко останали палети от пелетите за отопление...... Общо взето направи си сам, но при цена на кошер от 2 корпуса и 2 магазина плюс капака и дъното (с чекмедже за прашец) от 40 лева и факта, че ръцете ми не са в г**а защо да не се възползвам от наличния евтин материал за да тръгна от нулата и да се науча апък после ще я мисля с други кошери не от сандъци(и съответно стандарт 10ки).. Верно не са стандарт, но пък по-нататък след преправяне може да се ползват като нуклеуси за помощни семейства, отводки и пр.

На кратко това е......