Четири от 15 вече ги няма... силни, слаби...
Четири от 15 вече ги няма... силни, слаби...
Съчувстам ти за загубите.Сигурно си начинаещ за да се случи това. Нямаше ли кой да попиташ преди септеври.А и ноември не е късно според района. Защо се получи така?Твои грешки ли са причината. Може да си писал но за първи път влизам от 2 или повече години,нямам спомен оттогава какво е било. Важното е да не се отчаеш и да ги захвърлиш на самотек останалите.Тази зима не е зима,много е лоша.Ако имаш слаби събери ги на едно,заедно с майките като ги напръскаш предварително с ракия.Събота и неделя ще е добро времето.
Все още.Напук на някои не харесващи моя начин на отговаряне на тяхните умопомрачителни сентенции за пчело отглеждането. Снощи щях да ти отговоря,но ми свърши лимита да стоя пред екрана.А има толкова много да чета.Ша съ опраим.Търпение и настояване.Лека да е Калине.
Няколко са матриялите в този корпус - купих ги корпусите в недовършем вид от един дядо, който после почина, Бог да го прости!!...четирите страници са от дървени рамки 2см дебели, по средата кухи, и запълнени със стиропор - за изолация демек!!...а отвътре и отвън затворени с фазер 3мм, за да се получи размер 25-6мм дебелина на стената....не знам доколко има файда...дядото беше дърводелец и учител по музика, и като имал време си е играл да прави такива изобретения.
Днес масов летеж, носят оранжев прашец![]()
Днес проверих кошерите - в природата има и прашец и пресен нектар. Има доста запечатано пило, но излюпено все още няма при мен. Слабите са още на кълбо, има и пресни яйца![]()
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))