А, аз се чудя защо пък ти се чудиш? Разбира се, че са труд на други умове на които шапка им свалям за положения труд. Винаги съм се прекланял пред такива личности, но пред такива които и да видят, че не съм посочил източника, ще са горди от това, че се е намерил някой, който да разпространява искрата на техния труд. Много съм против от страници с уж ценни материали, а на тях изкача искане в което се иска какво ли не, че да ги прочета. Ами като са ви толкова скъпи материалите си ги четете вие и не се сърдете, че няма кой да ви ги чете. Затова и правя всичко възможно да предоставя материалите, колкото е възможно в по олекотен вариант, затова и съм създал темата, за да се чете, за да навлизаме навътре в произхода на прадедите ни, за да погледнем колко ВЕЛИКИ са били ТЕ, каква сила и мощ е имало в тях, а ние в момента какви п...и сме. А Слънцето дано огрее не на кучето задника, а нашите задници, защото зад тях са нашите глави в които е по - тъмно и от задниците ни.

, всичките тия дълги постове ти ли ги писа или са копирани от някакъв източник. Ако са твои - браво
, че споделяш наученото за Българската история с нас. Ако си използвал информация от друго място, много хора ще са ти благодарен да споделиш "извора" на информация
. Навярно си използвал информация от Спарок - Павел Серафимов, но знае ли човек...
Цитат